Tjänster

Elinstallation

Vårt team är alltid redo att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet under samtliga projektutvecklingsstadier: hela vägen från planering till genomförande. Våra lösningar är flexibla och vi kan vara våra kunder behjälpliga inom ett eller varje steg i processen som beskrivs nedan: RNDV är ett förvaltningsföretag som erbjuder kunskap och erfarenhet till skeppsbyggnads- och renoveringsindustrin. RNDV  tillhandahåller tjänster inom marin-, industri- och civilsektorn i kombination med logistiktjänster för att täcka både vårt företags och våra kunders behov. Med över tio års erfarenhet har RNDV  företag genomfört storskaliga projekt av olika slag i både Europa och Asien. I Sverige har RNDV arbetat med olika elinstallations projekt sedan 2016.Blue Thor AB är en del av RNDV vilket det gör det möjligt för oss att nyttja bästa praxis som har arbetats fram under åren och lägga till vår egen unika kunskap som förvärvs på den svenska marknaden, och för att skapa en stark och väletablerad verksamhet i Sverige.

Projekt

Sverige 2021

Skellefteå Sara Kulturhus

Arbetets omfång:Elinstallationsarbete.Mer om projektet:Mitt i centrala Skellefteå står ett av världens högsta trähus. Med sina 20 ...

Sverige 2022

Bollnäs Bandyhall

Arbetets omfång:Projektering och elinstallationsarbete.Mer om projektet:På det gamla SJ-området Bro 4:4 i Bollnäs ska en ny bandyh...

Sverige 2016

Jordbro Industriområde

Arbetetsomfång:• Kabelbrickoroch elektrisk installation av Meka-kabelsystemet.Belysningsinstallation.• Datakabeldragning på en 3...

Karriär

Blue Thor har ambitioner och växer, därför arbetar vi ständigt med förbättringar på alla plan. Vi är ett starkt team av proffs som är angelägna om att forma elinstallationsmarknadens framtid. Vi håller alltid ögonen och öron öppna för att ”ha vår kompetenta personal ”på rätt ställe i rätt tid”. Vårt primära mål är att kontinuerligt förbättra alla projekt vi går in i.

Hitta din nästa jobbmöjlighet

Om oss

Blue Thor AB är huvudentreprenör för elinstallationsprojekt och verkar inom byggbranschen, i enlighet med AB04- och ABT06-avtal. Blue Thor AB tillhandahåller alla tjänster för elinstallationsarbeten: teknik, projektledning, konsultation, leverans av material och personal. Från platschef, arbetsledning där samtliga är Svenskspråkiga samt elektriker och elinstallatörer.

Vi är en del av RNDV Holdings och vårt huvudkontor är baserat i Stockholm, med kunder i hela Sverige. Vi fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar till våra B2B-kunder med särskilt fokus på byggföretag och kommuner.

Vision: Att bli nummer ett av elinstallatörs företag för B2B-kunder i Sverige.

Uppdrag

Vi är här för att vara den bästa partnern för våra kunder.

Mål

Att bli det första valet av elentreprenör för B2B-kunder i hela Sverige.

Utbildnings-och testcenter

Vårt företag värdesätter professionell utbildning. För att hjälpa vår personal med deras kontinuerliga personliga utveckling har vi inrättat ett specialiserat utbildningscenter. Vårt utbildningscenter ser till att våra anställda alltid får tillgång till senaste tekniken och med rätt utbildning för densamma.

Läs mer

Certifikat

Blue Thor AB är en del av RNDV Holdings, vilket innebär att kvalitet och säkerhet är kärnan i vår verksamhet:

En ledningsinfrastruktur har utvecklats som övervakar allt från miljöintegritet till hälso- och säkerhetsbestämmelser. Varje element övervakas och analyseras noggrant för att identifiera möjliga vägar till kontinuerlig förbättring.