Karriär

Blue Thor handlar om strävan efter tillväxt och ambition. Vi är här för att samla ett starkt team av proffs som är angelägna om att forma framtiden för elinstallationsmarknaden. Vi håller alltid ögonen öppna för att kombinera expertisen hos ett brett utbud av yrkesverksamma från många olika branscher. Vårt primära mål är att kontinuerligt förbättra alla branscher vi går in i.

Hitta din nästa möjlighet

Om oss

Blue Thor AB är leverantör av större elinstallationsprojekt och arbetar främst inom byggbranschen i enlighet med AB04- och ABT06-kontrakt. Blue Thor AB tillhandahåller alla tjänster för elinstallationsarbeten: teknik, projektledning, konsultation, leverans av material.

Vi är en del av RNDV Holdings och är baserade i Stockholm men arbetar rikstäckande. Vi fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar för våra B2B-kunder med särskilt fokus på byggföretag och kommuner.

Uppdrag

Vi är här för att vara de bästa partnerna för våra kunder.

Syn

Att bli nummer ett bland elentreprenörer för B2B-kunder i hela Sverige.

Utbildnings-och testcenter

Vårt företag värdesätter professionell utbildning. För att hjälpa vår personal med deras kontinuerliga personliga tillväxt har vi inrättat ett specialiserat utbildningscenter. Vårt utbildningscenter ser till att våra anställda alltid kan tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet.

Läs mer

Certifikat

Blue Thor AB är en del av RNDV Holdings, vilket innebär att kvalitet och säkerhet är kärnan i vår verksamhet:

En ledningsinfrastruktur har utvecklats som övervakar allt från miljöintegritet till hälso- och säkerhetsbestämmelser. Varje element övervakas och analyseras noggrant för att identifiera möjliga vägar för kontinuerlig förbättring.